În urmă cu 3 ani făceam un pas curajos și ambițios. Știam că românii își doresc și sunt deschiși să încerce o băutură proaspătă și efervescentă, așa că am decis să le aducem cidrul în România. A vorbi despre cidru, a comunica și vinde cidru sau a construi această categorie era ceva cu totul nou și pentru noi și pentru piața de aici.

Am înțeles că a construi o categorie nouă este asemănător cu a planta un copac. Începi prin a-l sădi și a te asigura că prinde rădăcini puternice prin strategia și planurile cu care pornești la drum. Ramurile copacului sunt mărcile din portofoliu, care duc la extinderea categoriei. Tulpina este legătura dintre acțiuni și rezultate. Dacă acțiunile și planurile sunt cele corecte, copacul va rodi.

Cidrul este o băutură alcoolică obținută prin fermentarea sucului de mere. O băutură simplă, naturală și autentică, pe care vă recomandăm să o savurați cu moderație și cel mai bine turnată peste gheață.

infographic procesul de fabricare a cidrului2 01diana